Vier kerst op het water met de 3-daagse Zeil reis naar Terschelling

Deze 3-daagse kerst Zeil reis is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Ontbijt
  • 2x Diner
  • 3x lunch
  • Bezoek aan Vlieland
  • Bezoek aan Terschelling

Prijs: €225.00 p.p.

Al vanaf 1 persoon te boeken.
Minimum aantal moet 16 personen zijn. 

Inschepen 24 december 10.00 uur in Makkum
Ontschepen 26 december 16.00 uur in Makkum

Deze 3-daagse kerst zeilcruise is geldig met aankomst op 24 december 2021. 

Vier kerst op het water met de 3-daagse zeilcruise naar Terschelling

Vier de kerst op een onvergetelijke en unieke manier met de 3-daagse zeil reis. U kunt samen met z'n tweetjes, uw familie of vrienden meevaren op een traditioneel zeilschip. Ook leert u andere mensen kennen, kortom een unieke ervaring!

Traditioneel zeilschip

Op de 3 sterren tweemastklipper is het luxueus vertoeven. Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren. Actief meevaren als passagier is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Het programma:

  Vrijdag 24 decemberOp  24 december rond 10.00 uur wordt u hartelijk ontvangen door de bemanning aan boord van de luxueuze tweemaster. Na het welkomstwoord van de bemanning is er genoeg tijd om kennis te maken met de andere gasten in het sfeervolle dagverblijf van dit historische zeilschip. Daarna varen wij voor een ontspannende zeiltocht naar het altijd gewilde rustieke Vlieland. De rust en het groene hart (hopelijk wit) zorgt voor een geweldige ambiance en u kunt wadlopen, een fietstocht maken of een van de pittoreske kroegjes bezoeken.

  In de middag zal er gezorgd worden voor een lunch.

  S ‘avonds zal er een heerlijk diner geserveerd worden en met wijn en kaarslicht maken we er een fantastische kerstcruise van.

  Zaterdag 25 DecemberDe volgende morgen na een heerlijk kerstontbijt gaan we de zeilen hijsen en zorgen voor een onuitwisbare indruk van deze kerst en komen in de middag aan op Terschelling waar wij dan de rest van de kerst zullen doorbrengen.

  In de middag zal er gezorgd worden voor een lunch

  S ‘avonds zal er een heerlijk diner geserveerd worden

  Zondag 26 December
  Na weer een heerlijk kerstontbijt en een lunch in de middag, nemen we afscheid van dit prachtige eiland en na een bezoek door de lagune bij Terschelling waar wij tientallen zeehonden zullen zien die liggen te rusten varen wij terug naar Makkum.

  Samen de zeilen hijsen, genieten van wind en water op dit unieke natuurgebied dat vorig jaar de status van werelderfgoed gekregen heeft. De frisse zeelucht, droogvallende zandplaten en de aanblik van een groep zonnende zeehonden, De laagstaande winterzon geeft het landschap volle kleuren, en op het verlaten water proef je het avontuur.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Familiekamers

Onze partner

Algemeen

Stap aan boord van de sfeervolle zeilklipper in Makkum, geniet een weekend met vrienden, familie, collega's op het schitterende IJsselmeer. Brengt u graag een bezoek aan de waddeneilanden, ontdek het van de andere kan en laat u verrassen door de deze tweemastklipper.

3 Sterren tweemastklipper

Op de 3 sterren tweemastklipper is het luxueus vertoeven.
Eenmaal onder tuig proeft u meteen de sfeer die onlosmakelijk aan dit traditionele zeilschip is verbonden. Zij is in haar element op het IJsselmeer, het Wad en de Friese binnenwateren.


Actief meevaren als passagier op de klipper is mogelijk. De uitstekende accommodatie en eventueel volledig verzorgde catering staan borg voor geslaagde zeiltochten.

Op en afstap plaatsen

Aan boord van de prachtige zeilklipper kan de gast bepalen waar naar toe gevaren wordt en hoe laat er weer afgemeerd wordt, de gast kan ook kiezen uit verschillende op- en afstapplaatsen om zoveel mogelijk aan de wensen van u tegemoet te komen. Het schip kan ook op locatie blijven om uw feest aldaar tot een succes te maken.

Faciliteiten

Maximum aantal personen: 26


Aantal hutten: 9
2 persoonshutten: 5
4 persoonshutten: 4


Na tot in de jaren tachtig vracht te hebben gevaren, is de 'Boekanier' in 1991 opnieuw in de vaart gekomen. De Boekanier is een gezellig schip waar het u aan niets zal ontbreken. Het sfeervolle schip is met speedboot en tapinstallatie van alle gemakken voorzien. De bemanning leert u graag de basis van het zeilen uit zodat u zelf actief mee kunt varen. Zij laten u graag de mooiste plekjes van het IJsselmeer, de Friese binnenwateren en de Wadden zien, waarbij droogvallen op het Wad een belevenis is die u zeker eens mee moet maken!